ПЕТОК:

12:00 – 20:00 – Пристигнување на учесниците и подигнување на учесничкиот пакет, во Параглајдинг Инфо Центарот во Крушево,

21:30 Забава во Кичен Бар – Сноу со Estephano, бесплатен влез, како и резервација на маса за секој учесник.

22:30 Забава во Олд Скул Кафе Крушево со Mende & Thunder Stars, бесплатен влез, како и резервација на маса за секој учесник.

САБОТА:

09:30 – 10:00 – Собирно место – Гумење (пред Спомен Куќа на Тоше Проески)

10:00 Трнување на рекреативна планинарска тура (околу 5 км), попатни паузи за чај во Adventure park Корија и ски центар Станич.

14:00 Собирно место Жичара, и спуштање кон градот

14:30-18:00 Денска забава со DJ Бапчу, дегустација на оригинални StreetFood рецепти со домашни крушевски колбаси, веге опција со печурки, варено вино (за секој учесник). Локација – тераса Олд Скул Кафе.

21:30 Забава со The Hounds во Олд Скул Кафе Крушево, бесплатен влез, како и резервација на маса за секој учесник.

22:30 Забава во Кичен Бар – Сноу со Mario Eddie, бесплатен влез, како и резервација на маса за секој учесник.

НЕДЕЛА:

10:30 – 11:00 – Собирно место, парк Крушево (пред црква Св. Никола)

11:00 Прошетка низ крушевските сокаци со попатна пауза за чај во
ресторанот на Панорама Спа Крушево.

10:00-14:00 Зимски тандем параглајдинг , 1500 ден за секој учесник на фестивалот, обезбеден превоз од град до старт и назад.

Учесничкиот пакет содржи маичка со уникатна илустрација од ТхеМичо, алуминиумско ре-употребливо шишенце, како и подароци од нашите партнери.

Со секоја карта ви следува оброк за време на Street Food евентот, варено вино, чај за време на паузите од планинарската тура во сабота и чај на пауза во Панорама Спа, за време на прошетката во недела.

Со купената карта се стекнувате со право на попуст за сместување во објектите кои се објавени, како и попуст за зимски тандем параглајдинг!

цена:
500 ден – индивидуална карта,
400 ден – групен билет (важи за спортски клубови, здруженија, фирми)