Почитувани гости, за првиот зимски фестивал во Крушево обезбедивме попуст од 15% за сместување за секој учесник. За да го добиете попустот потребно е да ја приложите вашата картата или фестивалската алка добиена на пристигнување.

Следниве капацитети се достапни:

 • Хотел Панорама, во моментов еден од најдобрите хотели во регионов може да ви понуди сместување со користење на спа центарот, ресторан со одлично интернационално мени и многу други задоволства.
  лник:  https://panoramaspa.mk/
 • Хотел Монтана Крушево, располага со разни варијатни за сместување, соби со доручек, доручек и вечера и останати, повеќе информации на следниот лник: http://www.montanapalace.com/
 • Вила Медуза се наоѓа во центарот на градот, и има повеќе апартмани. Повеќе информации на следниот линк: http://paraglidingmacedonia.com/accomondation/ Резервации на следниот број: 070 673 427 – Чавкароски Никола
 • Етно апартмани, Вила Кола, Каса Кола, Вила Пажик, се повеќе опции на реновирани вили со одлична услуга и разни опции според вашите потреби. За резевација во било која од овие вили јавете се на следниот број: 
  070 673 427 – Чавкароски Никола http://www.lakola.mk
 • Вила Флора, располага со 3 апартмани со повеќе кревети, повеќе инфо на следниот линк : http://vilaflora.mk/ тел:
  076333040
 • Апартмани Сани, располага со неколку апартмани со повеќе кревети, повеќе инфо на следниот линк: Апартмани Сани  тел:
  075 292 413
 • Апартмани КРИСТИ, располага со неколку апартмани со повеќе кревети, повеќе инфо на следниот линк: Апартмани Кристи тел:
  078 309 253
 • Вила Софија, располага со неколку апартмани со повеќе кревети, повеќе инфо на следниот линк: Вила Софија тел:
  070 636 960
 • Апартмани Бубамара, располага со неколку апартмани со повеќе кревети, повеќе инфо на следниот линк Апартмани Бубамара , тел: 075 202 190
 • Вила Тоше Д, во центарот на градот, располага со неколку апартмани со повеќе кревети, повеќе инфо на следниот линк Вила Тоше Д, тел: 070 608 700
 • On top apartments, располага со неколку апартмани со повеќе кревети, повеќе инфо на следниот линк On top apartments , тел:
  078 843 685
 • Apartments La Stabe, располага со неколку апартмани со повеќе кревети, повеќе инфо на следниот линк La Stabe , тел:
  078 301 413
 • Apartments Aria, располага со неколку апартмани со повеќе кревети, повеќе инфо на следниот линк Apartments Aria , тел:
  078 968 607
 • Апартмани Дорис, располага со неколку апартмани со повеќе кревети, повеќе инфо на следниот линк Апартмани Дорис , тел:
  076 483 700