MkTickets – Online продажба

И овој пат картите за фестивалот може да ги набавите преку продажната мрежа на MkTickets. Цената за една карта е 500 ден, со посебна промоција на 5 карти за цена од 4! Собери го друштвото и повелете во Крушево на 8ми февруари! Доколку сакате да ги купите во готово, ова се локациите на продажба:

Work in progress… Маица Winter is here!

Овие денови се изработува нова илустрацијата за официјалната маичка на зимскиот фестивал Winter is here! И овој пат соработуваме со човекот кој ги црта најдобрите монстери: ТхеМичо! Повеќе на следното видео:

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!