ПЕТОК:

15:00 – 20:00 – Пристигнување на учесниците и подигнување на учесничкиот пакет, во Параглајдинг Инфо Центарот во Крушево,

21:30 Забава во Кафе бар Планет со Estephano, бесплатен влез за секој учесник.

01:00 Забава во Belami со DJ Taseski и DJ Hugo, бесплатен влез

САБОТА:

09:30 – 10:00 – Собирно место – Гумење (пред Спомен Куќа на Тоше Проески)

10:00 Поаѓање на рекреативна планинарска тура (околу 5 км или по избор подолга тура до Слива 8км), попатни паузи за чај во Adventure park Корија и ски центар Станич.

10:00-15:00 Зимски тандем параглајдинг, повластена цена од 1800 ден за секој учесник на фестивалот, обезбеден превоз од град до старт и назад (потребна е претходна резевација најдоцна до петок 18.00h).

10:00-15:00 Јавање на коњи, повластена цена од 500 ден за секој учесник на фестивалот, една тура трае 60 мин. (потребна е претходна резевација најдоцна до петок 18.00h).

12:00-16:30 Ресторан Алто – Ски терени Крушево (Станич), забава на отворено со DJ Bapcu, рок журка со Backdoor Band.

21:30 Забава со The Hounds во Олд Скул Кафе Крушево, бесплатен влез, како и резервација на маса за секој учесник.

01:00 Забава во Belami со DJ Taseski и DJ Hugo

НЕДЕЛА:

12:00-16:30 Ресторан Алто – Ски терени Крушево (Станич), забава на отворено со DJ Estephano и DJ Bapcu.

10:00-15:00 Зимски тандем параглајдинг, повластена цена од 1800 ден за секој учесник на фестивалот, обезбеден превоз од град до старт и назад (потребна е претходна резевација најдоцна до петок 18.00h).

10:00-15:00 Јавање на коњи, повластена цена од 500 ден за секој учесник на фестивалот, една тура трае 60 мин. (потребна е претходна резевација најдоцна до петок 18.00h).

Учесничкиот пакет содржи маичка со уникатна илустрација од ТхеМичо, како и подароци од нашите партнери.

Со секоја карта ви следува варено вино и чај за време на паузите од планинарската тура во сабота.

Со купената карта се стекнувате со право на попуст за сместување во објектите кои се објавени, како и попуст за зимски тандем параглајдинг, јавање на коњи!

цена:
500 ден – индивидуална карта,
400 ден – групен билет (важи за спортски клубови, здруженија, фирми)

*** во зависност од временските услови, организаторот го задржува правото за промена на распоредот и програмата