Work in progress… Маица Winter is here!

Овие денови се изработува нова илустрацијата за официјалната маичка на зимскиот фестивал Winter is here! И овој пат соработуваме со човекот кој ги црта најдобрите монстери: ТхеМичо!

Повеќе на следното видео:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *