MkTickets – Online продажба

И овој пат картите за фестивалот може да ги набавите преку продажната мрежа на MkTickets. Цената за една карта е 500 ден, со посебна промоција на 5 карти за цена од 4! Собери го друштвото и повелете во Крушево на 8ми февруари!

Доколку сакате да ги купите во готово, ова се локациите на продажба:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *