Winter is here 2020

Потврдени се датумите за новиот зимски аутдор фестивал во Крушево.

  • 14.02.2020 Петок – Пристугнување и пријавување на учесници, забави во локалните барови и ноќни клубови
  • 15.02.2020 Сабота – Планинарска тура, забава на ски терените, параглајдинг, јавање на коњи, дневна ски карта со попуст,
    забави во локалните барови и ноќни клубови
  • 16.02.2020 Недела – Голема планинарска тура, забава на ски терените, параглајдинг, јавање на коњи, дневна ски карта со попуст.

Линк за пријавување: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRVbaxvGUG_rQ61gLeTdFEXbwchs3yebU7qph_6oNKuialow/viewform?usp=sf_link

Цена 500 ден, вклучува маичка со нова оригинална илустрација од ТхеМичо, попуст за сместување, попуст за ски карта, водичи за сите тури, дегустација на локална храна, попуст за параглајдинг, јавање коњи и подароци од спонзори.

Потсетување на првото зимско издание:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *