Илустрација за маичка 2020

Под дејство на празниците Валентајн и Св.Трифун, нашиот монстер оваа зима се забавува и борда на ски терените на Станич 😄😄😄

Ако ви се допаѓа, го имате на маичка баш за овие празници во Крушево на нашиот When in Krusevo – Winter is here 2020. ❄️❄️❄️

Благодарност до Тхе Мичо за илустрацијата!

❗️Пријавете се побрзо, бидејќи бројот и големините на миачки е ограничен!❗️ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRVbaxvGUG_rQ61gLeTdFEXbwchs3yebU7qph_6oNKuialow/viewform

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *